blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, September 17, 2011

otak kau berfungsi tak?!

TAHUKAH ANDA?

ktia mmapu membcaa apa sjaa aayt wlaaupn eajanyna baynk ynag sliap. Dnegan sayart hruuf peteama dan treakihr breada pdaa temapt ynag beutl. tiadk pelru membcaa hruuf dmei hruuf tetpai sebrais aayt selakigus. Heabtkan?

cik sushi : otak siapa yang berfungsi dengan baik, cer COMMENT! :D

33 comments:

ZF said...

eh2... nape sya dpat baca ni...???

zureen said...

ZF - hahhaha! ;p

alif haris said...

hehehe .. sy memnag habet :D

ღ p!nk veLvet ღ said...

yeay! sy berjaya~~

kjaharun said...

wahhh.. saya hebat,, saya dapat baca dengan pantas sekali..

b0an said...

otak2 paling sedap...hahahaa

caliph shuriken said...

bole baca skali lalu tanpa problem, hikk...

ct said...

rmai yang dapat baca termasuk ct...maknanyer semua hebat...hehehe

ABU said...

ya la betullll...aku dapat sebut dgn betul dlm entry ko ni even ejaan dia salah salah..great!!

~Nana 귀여운~ said...

sya pno bloeh baca..hbeat kn..

izzad b* said...

eh, hebatnya saya!(tetibe)kekeke

riva'i said...

ada ada saja.

tipa kok esay tdi sba cba ya?

hayow? bisa baca tak?
:p

Amanda Eltiqaz said...

selagi ayat tu proper, boleh je baca kan..otak-otak mmg best~ =P

i am S!L4H.. said...

hehehehehe

.: iEyLa :. said...

ermm..xterpikir pon kan..
hebatnye otak manusia ni..
syukur..

Miss A said...

saya dapat bace! wekk

zureen said...

alif - hahah! habet laa sangat~

zureen said...

pink velvet - yeay! anda memang dilahirkan dengan otak yang berfungsi! tahniah! ;p

zureen said...

kjharun - kita sama laa!

zureen said...

boan - serius, tak pernah makan otak-otak! :(

zureen said...

caliph - hehehhe. arigatou sudi terai~

zureen said...

ct - ya ya! anda hebat!

zureen said...

ABU - dah agak dah~

zureen said...

nana - salah tu.. kalau nak buat, huruf depan n blakng msti kt tmpat yg betul.. ;p

zureen said...

izzad - tepuk tangan untuk dia!!!

zureen said...

riva'i - errr.. bahasa apakah? srwk?

zureen said...

amanda - blog saya semua menggunakan bahasa yang proper. ;p

zureen said...

silah - apesal? hehhehehehe

zureen said...

ieyla - syukurrr~

zureen said...

miss A - tahniah wak!

Terbelog said...

dengar tu bukan dengan ke zureen ?

wAnA said...

Alhmdulillah...masih berfungsi..haha :D

Anonymous said...

syaa bloeh bcaa!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive