blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, May 14, 2011

zureen pegang piala EPL!

haha. kenapa? tak percaya? nak termuntah? nak scroll bawah laju-laju? haha! memang, zureen malas laa nak riak kan? memang happy sangat bila team man united bagi peluang ni. terharu! zureen kan peminat merangkap kipas-susah-mati Man United? haha.

zureen nak kongsikan gambar zureen angkat piala EPL! berat gila!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yeay! zureen pegang piala EPL!


takdelah. berlagak saja ayat di atas tu. sebenarnya dah lama mengidam nak tengok team man united ni secara live! yes! secara live! entah siapa laa yang sanggup bawa zureen kan? anyway, entri ni sebenarnya khas di buat untuk MAN UNITED! tahniahhhhh!

zureen nak salute laa dengan man united sebab dah 19x angkat piala EPL ni kan? banyak kali tu kan? bukan senang nak angkat 19x! nasib tak pecah saja macam Sergio Ramos - Real Madrid buat time angkat piala Copa Del Rey! haha!



baiklah, kepada orang-orang yang suka maki hamun Man United tu, silakan. zureen tak marah pun. yang penting Man United HEBAT!

11 comments:

Osman said...

Besarnya tangan hahaha :D

Cik Azizah said...

hahaha ye ye je tu...muka dah cantik..slek pulak kat tangan,...muahaha zureen ni....

zureen said...

osman - hahahhaha! lupa edit lengan! wakakkak~

zureen said...

cik azizah - hahahhahahah! xtau plak org nak tgk tangan tu.. hehe~

Mira iiya said...

fuyyooh..,tngan besar giler..,hahaha
,sy skong chelsea jer..,huhuh

zureen said...

mira - hahaha. tahniah laa untuk penyokong chelsea juga.. hehe~ saingan sengit tuuuu~

The Heart's vomits said...

tangannnn...mantap zureen. hehe

zureen said...

cyka - hahahhahah! mantap kan? skali tumbuk tu tepelanting ooo.. ;p

Syed n Yuss said...

chelsea2....

zureen said...

syed - haha. mencik drogba. ;p

IZAHAR™ AZIZAN said...

Bukan menang Talam ke :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive