blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, December 01, 2010

Photo Addict Contest!

Okay.
zureen ikut contest lagi.



Syarat :
1. mesti jadi follower cik yuyu untuk memeudahkan anda mendapat info terbaru tentang contest

2. Letak banner contest pada ENTRI dan SIDEBAR selama rempoh contest ini berlangsung dan 'link'kan banner tersebut kepada entri cik yuyu yang berkenaan dengan contest tersebut.

3. upload HANYA SATU keping anda seperti contoh di bawah :

gambar individu atau;
upload satu gambar tp kat dalam gambar tu ada gambar banyak-banyak macam di atas atau;

gambar anda bersama orang lain :)

*note* gambar ori or gambar yang telah di'edit' diterima :) diikuti dengan entri anda yang bertajuk ''saya/wa/aku/gua suka gambar ni sebab... (coretkan kenapa anda suka gambar anda)

4. tag 3 rakan anda

5. tinggalkan link anda si ruangan comment bog cik yuyu! <<--- klik untuk ke sanaaaa!!!

INFO !!
tempoh contest : 14 nov 2010 - 27 dis 2010
hadiah : rahsia.. (hadiah semestinya menarik)
hanya seorang pemenang akan terpilih berdasarkan huraian 'saya suka gambar ni sebab...'

-----------------------------------------------------------


klik untuk BESARRRRR punye!

okay. start buat karangan.

TAJUK : SAYA SUKA GAMBAR INI SEBAB...

            zureen suka gambar ini kerana zureen merupakan seorang kanak-kanak riang yang suka bergambar. tak kiralah orang ambil gambar atau tangkap gambar sendiri. untuk pengetahuan anda, gambar-gambar yang zureen tak suka sudahpun dipadamkan daripada kad memori. oleh kerana itulah zureen suka semua gambar-gambar yang zureen ambil (confirm BM gagal! haha). Sambung lagi. Sepertimana yang anda boleh saksikan di dalam gambar yang zureen pilih tersebut, terdapat makhluk kecil berada di belakang, dalam setiap gambar zureen. bertenang! beliau bukan toyol. beliau merupakan adik perempuan zureen. masih menanti cinta. jika berminat, hubungi zureen. haha! baiklah, kesimpulannya, zureen memang suka bergambar gila-gila macam ni. inilah zureen! yehhhhaaaa!


ditag kepada :
si cantik yang suka join contest - nieza :)
semua ahli WASABER!
dan semua follower/bukan follower :)

6 comments:

~NieZa~ said...

hahaha..
cam tau2 sja sy kna tag dsni bha..
tba2 tgerak ati p mnyubuk2 d blog ko..
hhehehehehee...
thnx tag :P
(^_^)

zureen said...

hahhah! :P teda org lain lagi suka join contest ni.. nieja jak laa jd sasaran utama! haha

Lisa said...

lawaaa gmbrrrr ;D

zureen said...

lisa - haha! thanks. u lagi-lagi-lagi lawa gilosss~~~!

unieylovesherself... said...

chbumelll la kamu :))

zureen said...

cik yuyu - wahhh!!! tenkiuuu~ awak lagi-lagi-lagi comel!!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive