blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, December 04, 2010

kau ni jenis COUPLE yang bagaimana ha?

Awek cun + balak hensem
Couple ni rilek saja..orang tengok pun nampk senang dan yang jeles pun ada =.=''

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yang cun mesti dapat balak yang tidak hensem.
balak ni selalunya mesti akan rasa bangga sebab dapat awek cun. kadang-kadang mesti nak pakai spek hitam konon-konon nak bagi balance ar.rasa nak sepak laju-laju ada laa kan? haha. balak yang tak hensem tersebut suka buat lawak nak tambat hati awek dia dan selalunya dompet balak ni mesti tebal.

Awek tak cun + balak hensem
Awek ni kalau kuar dengan balak dia mesti pegang tangan kuat-kuat punya taknak lepas. selalunya awek jenis ni sangat-sangat cemburu dan kalau tengok perempuan cun lalu saja sebelah balak dia,mesti buat jelingan maut punya. heh~

Awek tak cun + balak tak hensem
tak da sapa pun peduli couple ni..no komen.

Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seorang lelaki mesti bangga bila dapat dikelilingi dengan sekumpulan perempuan. Selalunya lelaki ni akan buat lawak yag tak seberapa lawak tapi dapaet tengok perempuan-perempuan tu punya gelak macam tengok persembahan Raja Lawak!

Awek cun berpakaian seksi
Mesti akan dapat tumpuan orang ramai,tapi dia tak kisah pun.Dah memang dia buat utk tayangan umum.

Awek tak cun berpakaian seksi
Waaaahhh!!! tobat cepat sebelum dengar kata-kata pedas org ramai."dah la tak lawa, pakai seksi pulak! rasa nak jentik je *tuuuttt dia! kui kui kui (120 juta kali)". Selalunya awek jenis ni merasakan dengan berpakaian seksi membuatkan mereka rasa cantik.Yelah, dapat tumpuan. Bukan tgk dia pun,tgk barang dia, =.=''

4 comments:

Muhamad Zaki Zafir said...

hahaha.. :D

group of girls + 1 guy.kami member2 yg lelaki ni panggil dia mat romeo.xpe,xdehal,ayat dia power what.chick magnet lah katekan.. :P

Haa Fakihah said...

hahaahaha!! lawak2.

zureen said...

zaki - awak mat romeo tak? hihi.

zureen said...

kak fakihah - yang balak xhensem + awek tak cun tuu yg lawak! :P haha.

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive